Известие

Collapse
No announcement yet.

Масло за доливане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Масло за доливане

Колеги здравейте . Карам Алфата само със Selenia 20K , но днес видях че ми се налага да долея масло ... Знам ,че продават само разфасовки по 2 литра от това масло а за доливане някакси ми е множко . Въпроса ми е , ако се смеси с някаква друга марка масло (естествено не от 10 лв литъра) , със същия вискозитет 10W40 дали ще е проблем ??? И ако някой знае дали се продава Selenia 20K наливно , бих си взел литър наливно .
    Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V Super

Първоначално публикувано от DanchoTodorov Покажи съобщение
    Колеги здравейте . Карам Алфата само със Selenia 20K , но днес видях че ми се налага да долея масло ... Знам ,че продават само разфасовки по 2 литра от това масло а за доливане някакси ми е множко . Въпроса ми е , ако се смеси с някаква друга марка масло (естествено не от 10 лв литъра) , със същия вискозитет 10W40 дали ще е проблем ??? И ако някой знае дали се продава Selenia 20K наливно , бих си взел литър наливно .
    Е аз поне в два магазина за Алфа и Фиат и т.н. съм си купувал Селениа 20к от по 1 литър. Демек трябва да си има навсякъде.
    Последно си взех от Люлин в магазина, който е на булеварда от кооперативния пазар към метростанция Сливница. Аз си доливам яко. Може би литър на 3000-4000 км. Дано мина само със задръстен сепаратор.
    Last edited by DerMeister; d.m.y г., 13:16.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

има в пластмасови шишета има и в консерва обаче литровата консерва като я отвориш не може после да я затвориш за това си чземи в пластмасово шише .
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от DanchoTodorov Покажи съобщение
        Въпроса ми е , ако се смеси с някаква друга марка масло (естествено не от 10 лв литъра) , със същия вискозитет 10W40 дали ще е проблем ???
        Не е никакъв проблем.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Моя съвет е да си сложиш 1л. Agip 10w40 т.к използват едни и същи базови масла...Ако искаш драсни ЛС и ще ти дам 1л. 15лв.

Но и друго да сложиш едва ли ще имаш проблем... Аз на едва не разчитам... Все пак всеки производител е различен и използват много и различни присадки и базови масла Aко си намериш пък Селения 20К най-добре..
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
            Не е никакъв проблем.
            sigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.

Comment

Castrol Recharge също става

Comment

Мерси колеги за отговорите
                Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V Super

Comment

Аз си взех един литър в пластмасова расвасовка от Александър Ауто.
                  sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Working...
                  X